Wens Wereld/ Magic Game World

Informatie: 

Samen met jullie maak ik graag de wereld een beetje mooier!

Deenendingens passie, kennis en ervaring voor design, textiel, creatief denken, mensen en kunst komen op een mooie bijzondere manier samen in de diverse onderwijs projecten en workshops. De bagage is jarenlange werkervaring als designer /styliste met specialiteit kids! Ruime project en leservaring is er opgedaan Binnen PO,VO en volwassen educatie.

Belangrijk: Experimenteren, doen!, creatief denken, leren, onderzoeken, trots zijn op jezelf en elkaar, nieuwe combinaties van materialen en technieken, kleur & lol. Elke les begint met een mooi illustratief verhaal, filmpje of een inspirerende powerpoint.

Werkwijze: Inleven en inspelen op de doelgroep en klant vind ik leuk en belangrijk. Graag sluit deenendingen projecten aan op de vraag, mogelijkheden en lopende thema's. Na een orienterend gesprek wordt een project/lessen op maat voorgesteld.

Voorbeeld projecten:

-Wenswereld  PO & Magic Game world VO:Aande slag met het bouwen van je eigen wereld / maquette. Qua materialen halen we alles uit de kast: hout, vilt, gips, verf, klei, karton etc.

-Vilt Fever / Vilten:Wol ,water ,zeep en toegevoegde materialen zorgen voor een nieuwe ervaring en kleurrijke viltprojecten. Eindproducten mogelijk in vele vormen en maten zoals tenten, vlaggen, wandobjecten, bloemen, droombomen, slingers en meer

-Metamorfose projecten met  eventuele subtitels als; Cultuur & kleedgedrag, Passion for fashion, Reduce & re-use, Wonen

-Tactiel textiel: diverse projecten met textiel in de hoofdrol

Minimaal aantal toeschouwers: 
0
Maximaal aantal toeschouwers: 
0
Duur: 
90
Prijsindicatie: 
Onbepaald
Vervaldatum: 
maandag 10 juli 2017
Onderwijs
Lesmateriaal: 
Ja
Geschikt voor onderwijs: 
Ja
Aanbieder: 

Deenendingen in de klas!

Adres: 
N.van Hichtumweg 93 8448SJ Heerenveen
Telefoonnummer: 
06-10980018
E-mailadres: